YOUR CART

Subtotal: £0.00

Reserve your playset with just a 10% deposit for Autumn delivery now


Selwood Belgique

Selwood Products a été créé à Suffolk (Angleterre) en 2004, et c’est maintenant l’une des compagnies les plus importantes dans le dommaine des aires de jeux pour enfants en Europe.

Nos aires de jeux sont conçues pour des enfants agés de 3 à 14 ans et fabriquées pour assurer un montage par vos soins dans votre jardin aussi facile que possible.

Nos stations sont fabriquées avec un bois de cèdre de haute qualité et testées aux normes européennes en vigueur pour assurer leur durabilité ainsi que la sécurité de vos enfants.

En Savoir Plus

Pourquoi acheter chez nous?

  • Prix imbattables
  • Livraison
  • Montage facile
  • Jeux amusants et créatifs
  • Garantie de 10 ans sur le bois

Aires de jeux vedettes

Vous cherchez nos meilleures offres ou les portiques les plus populaires? Nous avons inclus une sélection des meilleures offres de cette semaine sur les aire de jeux.

There are no products matching the selection.


Quelque chose pour tout le monde

Dizajnirane kako za mlađu, tako i za stariju djecu, naša ponuda penjalica obuhvaća opremu za igranje sa karakteristikama pogodnim za djecu svih uzrasta.

Uključujući ljuljačke, tobogane, horizontalne ljestve za penjanje za djecu, kao i integrirane igraonice, čak i naše male penjalice i utvrde imaju velikih mogućnosti. Idealno je za Vas ukoliko imate mali vrt, ili ograničen prostor za dječiju opremu za igranje.

Kupite Odmah

Zabava za cijelu obitelj

Socijalna i interaktivna svojstva znače to da će Vaša djeca imati bezbroj sati uzbudljivog igranja s prijateljima ili braćom i sestrama.

Obezbjedili smo Vam hrpu zabavnog sadržaja i dodataka na našim kućicama za djecu, kako bi Vašoj deci obezbedili sto odsto zabave. Neki od naših najpopularnijih sadržaja uključuju ljuljačke, tobogane, horizontalne ljestve sa prečkama za penjanje za djecu, kao i kućice za igranje.

Duple ljuljačke, velika četvrtasta podloga za igranje, te razne vrste tobogana osiguravaju za svakoga po nešto.

Kupite Odmah

jednostavna montaža

Dizajniran posebno za laku montažu u domu, naše penjalice za djecu dolaze upakirane i zapečaćene u kartonskim kutijama da bi se osiguralo da je sve je zaštićeno i sigurno tijekom isporuke!

Sa samo nekoliko vijaka potrebnih da se pričvrsti svaki zidni panel, prethodno sklopljeni paneli štede vrijeme i trud kada je u pitanju montaža seta za igranje u Vašem vrtu.

Svaki komad drveta je već isječen na pravu duljinu, ofarban i probušen, tako da samo treba da pratite ilustrirani priručnik kako bi se namontiralo i zavilo sve uz pomoć dostavljenog alata koji je uključen u cijenu.

Kupite Odmah

Sigurno i dugotrajno

Naše penjalice za djecu za vrt proizvedene su od najkvalitetnijeg cedra i korišenjem naprednog dizajna kako bi se osiguralo da su strukture jake i stabilne što je to više moguće.

Sa desetogodišnjim jamstvom, možete biti sigurni da će naši proizvodi obezbediti Vašoj djeci mnogo srećnih godina sigurnog igranja u Vašem vrtu.

Svi naši proizvodi proizvedeni su prema posljednjim Europskim i međunarodnim direktivama i odredbama.

Kupite Odmah