YOUR CART

Subtotal: £0.00

Reserve your playset with just a 10% deposit for Autumn delivery now

Izaberite Vašu drvenu penjalicu za decu
kućna dostava: preuzimanje iz našeg skladišta koje Vam je najbliže
izgradite Vaš set: ilustrovano uputstvo za upotrebu

Selwood Srbija

Selwood Products je osnovan u Suffolk-u (UK) 2004. godine, a sada je jedan od vodećih proizvođača i trgovaca dečijih drvenih ramova za penjanje u Evropi.

Naši ramovi za penjanje su napravljeni za decu uzrasta od 3-14 godina i proizvedeni su tako da obezbede što jednostavniju montažu u Vašem dvorištu.

Naš drvena oprema za igru napravljena je od najkvalitetnijeg drveta kedra i testirana je u skladu sa najnovijim sigurnosnim standardima kako bi se osigurala izdržljivost i bezbednost naših proizvoda.

Pročitaj više

Zašto kupiti od nas?

  • Najbolje cene
  • Isporuka
  • Brza montaža
  • Zabavno i kreativno igranje
  • Garancija 10 godina na drvo

Dostupne penjalice

Tražite naše najbolje ponude, ili najpopularnije penjalice? Imamoo široki spektar najboljih ponuda naših penjalica za ovu nedelju.

There are no products matching the selection.


Za svakoga po nešto

Za svakoga po nešto

Dizajnirane kako za mlađu, tako i za stariju decu, naša ponuda penjalica obuhvata opremu za igranje sa karakteristikama pogodnim za decu svih uzrasta.

Uključujući ljuljaške, tobogane, horizontalne merdevine za penjanje za decu, kao i integrisane igraonice, čak i naše male penjalice i kule imaju velikih mogućnosti . Idealno je za Vas ukoliko imate malo dvorište, ili ograničen prostor za dečiju opremu za igranje.

Kupite odmah

Zabava za celu porodicu

Socijalna i interaktivna svojstva znače to da će Vaša deca imati bezbroj sati uzbudljive igre sa prijateljima ili braćom i sestrama.

Obezbedili smo Vam mnogo zabavnog sadržaja i dodataka na našim kućicama za decu, kako bi Vašoj deci obezbedili sto odsto zabave. Neki od naših najpopularnijih sadržaja uključuju ljuljaške, tobogane, horizontalne merdevine za penjanje za decu, kao i kućice za igranje.

Duple ljuljaške, velika četvrtasta podloga za igranje, kao i razne vrste tobogana obezbeđuju za svakoga po nešto.

Kupite odmah
Zabava za celu porodicu
Jednostavna montaža

Jednostavna montaža

Dizajniran posebno za laku montažu kod kuće, naše penjalice za decu dolaze upakovane i zapečaćene u kartonskim kutijama da bi se osiguralo da je sve je zaštićeno i bezbedno tokom isporuke!

Sa samo nekoliko zavrtanja potrebnih da se pričvrsti svaki zidni panel, prethodno sklopljeni paneli štede vreme i trud kada je u pitanju montaža seta za igranje u Vašem dvorištu.

Svaki komad drveta je već isečen na pravu dužinu, ofarban i probušen, tako da samo treba da pratite ilustrovani priručnik kako bi se namontiralo i zašrafilo sve uz pomoć dostavljene opreme i alata koji su uključeni u cenu.

Kupite odmah

Bezbedno i dugotrajno

Naše penjalice za decu za dvorište proizvedene su od najkvalitetnijeg kedra i korišenjem naprednog dizajna kako bi se osiguralo da su strukture jake i stabilne što je to više moguće.

Sa desetogodišnjom garancijom, možete biti sigurni da će naši proizvodi obezbediti Vašoj deci mnogo srećnih godina bezbednog igranja u Vašem dvorištu.

Svi naši proizvodi proizvedeni su prema poslednjim Evropskim i međunarodnim direktivama i odredbama.

Kupite odmah
Bezbedno i dugotrajno