We specialise in children's wooden climbing frames. Learn more

YOUR CART

Subtotal: £0.00

Isporuka i preuzimanje

Nakon što odaberete koji ram za penjanje želite, možete da izaberete željeni način isporuke.

Nudimo Vam opciju da Vam pošaljemo paket od našeg distribucionog centra do našeg skladišta koje Vam je najbliže na teritoriji Beograda gde ćete sami preuzeti robu.

Zašto da kupite od nas?

  • Isporuka na kućnu adresu
  • Preuzimanje iz našeg skladišta koje Vam je najbliže
Leverans & Avhämtning

Usluga dostave na kućnu adresu

Nudimo uslugu dostave na kućnu adresu širom Srbije. Možete odmah dobiti online ponudu za kućnu dostavu na svakoj strani proizvoda. Jednostavno kliknite na link „Izračunajte troškove dostave“ i unesite svoju zemlju, kao i poštanski broj grada.

Troškovi

Troškovi

Možete odmah dobiti online ponudu za kućnu dostavu na svakoj strani proizvoda. Jednostavno kliknite na link „Izračunajte troškove dostave“ i unesite svoju zemlju, kao i poštanski broj grada

Rokovi isporuke

Rokovi isporuke

Obično je potrebno od 15-21 dana da Vaš proizvod stigne do Vaše kuće. Kada izvršite porudžbinu, mi ćemo je pokupiti, spakovati i poslati iz našeg distributivnog centra do Vašeg lokalnog skladišta. Kada porudžbina stigne i proveri se u skladištu, direktno će Vas kontaktirati da bi mogla da se organizuje isporuka za naredni dan. Molimo Vas da ostavite važeći broj telefona prilikom poručivanja robe.

Usluga

Usluga

Naša usluga dostave na kućnu adresu je paletnog tipa. Isporuka se obično dostavlja kamionom, zbog veličine i težine kutija. Neophodno je prisustvo odrasle osobe koja će primiti robu i potpisati dostavne papire.

Avhämtning Pick-Up Point

Preuzimanje iz našeg skladišta koje Vam je najbliže

Nudimo brzo i lako rešenje za kupce koji žele da pokupe svoje penjalice za decu iz skladišta na teritoriji Beograda.

Zbog čega koristiti uslugu da sami pokupite robu?

Zbog čega koristiti uslugu da sami pokupite robu?

Nudimo uslugu da sami preuzmete robu, pošto je to najisplativiji način za distribuciju naših proizvoda. Kutije su prilično glomazne, tako da je direktna kućna dostava skuplja i nešto sporija. Zaključili smo smo da je najisplativije da Vam pošaljemo robu do našeg skladišta koje Vam je najbliže, odakle je Vi pokupite i odnesete kući na montažu.

Rokovi isporuke

Rokovi isporuke

Obično je potrebno od 12-16 dana da Vaš proizvod stigne do skladišta gde ćete ga pokupiti. Kada vaša porudžbina bude kompletirana, mi ćemo proizvod pokupiti, spakovati i poslati iz našeg distributivnog centra do dogovorenog mesta, odnosno, lokalnog skladišta gde ćete ga pokupiti. Kada porudžbina stigne i proveri se u skladištu, direktno će Vas kontaktirati da potrvrde da je Vaš set za igranje spreman da ga pokupite. Tada sa ljudima koji rade u skladištu možete da dogovorite dan/vreme koje Vam najviše odgovara. Molimo Vas da ostavite važeći broj telefona prilikom poručivanja robe.

Kako da pokupite robu?

Kako da pokupite robu?

Bilo bi idealno da kombijem, pikap-om, ili kamionom pokupite Vašu drvenu penjalicu za decu iz lokalnog skladišta.

Naši drveni ramovi za penjanje obično se pakuju u 2 do 7 kutija, dužine od 50-230 cm, širine od 40-80cm i visine od 15-20cm. Kutije mogu biti teške od 20-80kg.

Odakle pokupiti robu

Mesto za isporuku se trenutno nalazi u našem skladištu na teritoriji BEOGRADA. Skladište se nalazi na mestu do kojeg može jednostavno da se dođe, tako da je lako i jeftino da pokupite robu kada to Vama odgovara, i odnesete je svojoj kući na montažu.

Gde se nalazimo

Unesite Vašu adresu u polje ispod i kliknite na “gde se nalazimo“ da biste videli najbrži put od Vaše lokacije do naše lokacije na teritoriji Beograda gde ćete pokupiti robu.

Unesite Vašu adresu:

Gde se nalazimo

Šta je sledeće?

Kada Vam stigne Vaša penjalica za decu, možete da krenete sa montažom. Naši proizvodi su dizajnirani tako da se lako montiraju kod kuće, i dolaze sa uputstvom (na engleskom) koje je ilustrovano, kako bi Vam proces montaže bio prikazan korak po korak.

Sva drvenarija je već isečena, izbušena i ofarbana, a panelizovani krov i zidovi su već sklopljeni i sva oprema je raspoređena u posebne kese da bi proces montaže bio što jednostavniji. Ne zaboravite da su naši setovi za igru velike konstrukcije, ali se uloženo vreme u montažu itekako isplati, pošto će Vaša deca moći mnogo godina da se igraju i uživaju.

Sve što Vam je potrebno je električna šrafilica i najosnovniji alat da biste mogli da montirate bilo koji od naših proizvoda. Većina setova može da se montira za jedan ili dva dana. Ljudi ih uglavnom montiraju vikendom.

Kliknite ovde da kupite odmah!