YOUR CART

Subtotal: £0.00

Isporuka

Nakon što odaberete koji ram za penjanje želite, možete da izaberete željeni način isporuke.

Zašto da kupite od nas?

  • Isporuka na kućnu adresu
Isporuka

Usluga dostave na kućnu adresu

Nudimo uslugu dostave na kućnu adresu širom Srbije. Možete odmah dobiti online ponudu za kućnu dostavu na svakoj strani proizvoda. Jednostavno kliknite na link „Izračunajte troškove dostave“ i unesite svoju zemlju, kao i poštanski broj grada.

Troškovi

Troškovi

Možete odmah dobiti online ponudu za kućnu dostavu na svakoj strani proizvoda. Jednostavno kliknite na link „Izračunajte troškove dostave“ i unesite svoju zemlju, kao i poštanski broj grada

Rokovi isporuke

Rokovi isporuke

Obično je potrebno od 15-21 dana da Vaš proizvod stigne do Vaše kuće. Kada izvršite porudžbinu, mi ćemo je pokupiti, spakovati i poslati iz našeg distributivnog centra do Vašeg lokalnog skladišta. Kada porudžbina stigne i proveri se u skladištu, direktno će Vas kontaktirati da bi mogla da se organizuje isporuka za naredni dan. Molimo Vas da ostavite važeći broj telefona prilikom poručivanja robe.

Usluga

Usluga

Naša usluga dostave na kućnu adresu je paletnog tipa. Isporuka se obično dostavlja kamionom, zbog veličine i težine kutija. Neophodno je prisustvo odrasle osobe koja će primiti robu i potpisati dostavne papire.

Šta je sledeće?

Kada Vam stigne Vaša penjalica za decu, možete da krenete sa montažom. Naši proizvodi su dizajnirani tako da se lako montiraju kod kuće, i dolaze sa uputstvom (na engleskom) koje je ilustrovano, kako bi Vam proces montaže bio prikazan korak po korak.

Sva drvenarija je već isečena, izbušena i ofarbana, a panelizovani krov i zidovi su već sklopljeni i sva oprema je raspoređena u posebne kese da bi proces montaže bio što jednostavniji. Ne zaboravite da su naši setovi za igru velike konstrukcije, ali se uloženo vreme u montažu itekako isplati, pošto će Vaša deca moći mnogo godina da se igraju i uživaju.

Sve što Vam je potrebno je električna šrafilica i najosnovniji alat da biste mogli da montirate bilo koji od naših proizvoda. Većina setova može da se montira za jedan ili dva dana. Ljudi ih uglavnom montiraju vikendom.

Kliknite ovde da kupite odmah!