YOUR CART

Subtotal: £0.00

Selwood penjalice za decu

Zanimljivi dodaci za igranje, konstrukcija od najkvalitetnijeg drveta kedra, kao i prethodno sklopljeni zidovi i krov, znače da je Vaša Selwood penjalica laka za montažu, zabavna za Vašu decu, kao i veoma izdržljiva.

Kedar ne samo da je lepo drvo, već je i veoma izdržljivo, pošto sadrži prirodna ulja za očuvanje drveta kao i za zaštitu od napada insekata, što je i podržano našom desetogodišnjom garancijom.

Kliknite ovde da kupite odmah!
Selwood penjalice za decu

Karakteristike penjalica za decu

Specijalizovali smo se za drvene penjalice, tako da dizajniramo naše setove za igranje sa što više rekvizita za igru. U razgovoru sa kupcima preko našeg live chat-a, kao i preko elektronske pošte, zaključili smo koji je to sadržaj koji roditelji i deca najviše traže za igranje.Nudimo raznovrstan asortiman, kako bismo obezbedili za svakoga po nešto, bez obzira na to da li imate veliko ili malo dvorište, jedno ili više dece, sigurni smo da imamo nešto što odgovara Vama, Vašem dvorištu i Vašem budžetu. Pogledajte neke od naših najpopularnijih proizvoda ispod, ili pogledajte naš kompletan asortiman ovde.

Vackra Detaljer & Funktioner

Prelepi detalji i rekviziti

Lekstuga Kök

Kuhinjica za igranje

Krittavla

Tabla za pisanje

Leksaksklocka

Sat za igranje

Kliknite da kupite ovde

Isporuka

Nudimo brzu kućnu dostavu servis za sve naše drvene penjalice. Naši proizvodi su upakovani u kutije i u potpunosti su zapečaćeni, smanjujući time rizik od gubitka ili oštećenja prilikom isporuke. Mi koristimo usluge kurirskih mreža širom Evrope kako bi se osiguralo da isporuke stižu brzo do Vašeg doma.

Saznajte više

Jednostavna montaža kod kuće

Naša oprema za igranje je dizajnirana tako da što više olakša montažu kod kuće, od našeg unapred pripremljenog drveta, do naših ilustrovanih priručnika za upotrebu.

Sva drvenarija je već isečena, izbušena i ofarbana, a krov i zidovi su već u obliku panela da bi se uštedelo još više vremena. Čak i razvrstavamo opremu u posebne kese za Vas.

Naše drvene penjalice isporučuju se u potpuno zatvorenoj kutiji, sa svim potrebnim drvetom, opremom i dodacima, što znači da sve što treba da uradite jeste da pratite uputstva u priručniku da biste montirali fantastičnu i lepu drvenu kućicu penjalicu za svoju decu. Sve što Vam je potrebno je električna šrafilica, najosnovniji alat i malo vremena.

Saznajte više
Jednostavna montaža kod kuće