YOUR CART

Subtotal: £0.00

Dete na horizontalnim merdevinama za penjanje

Horizontalne merdevine za penjanje

Horizontalne merdevine za penjanje su izuzetno popularan dodatak, a deci obezbeđuju zdravstvene i fitnes pogodnosti.Deca vole da se penju, vise i ljuljaju se na šinama za penjanje. Pružaju deci mnogo sati uzbudljivog igranja.

Horizontalne šine za penjanje pomažu deci da ojačaju, kao i da unaprede svoje motoričke sposobnosti. Poboljšanje ukupne telesne snage će pomoći njihovom držanju tela stvarajući dugoročne pozitivne efekte na njihovo zdravlje. Deca uživaju u svim ovim pogodnostima dok se igraju i zabavljaju.

  • Drvene prečke
  • Jednostavni koraci
  • Izazov za decu

Idealno za stariju decu

Horizontalne merdevine za penjanje su idealne za stariju decu. Kako deca rastu i postaju snažnija, moći će da isprobavaju sopstvenu snagu kao i međusobno da se takmiče. Moći će da vide koliko daleko mogu da idu, kao i da li mogu da se podignu uz rešetke.

O našim horizontalnim merdevinama za penjanje

Proizvedene od najkvalitetnije kedrovine kao i naše penjalice, horizontalne merdevine stižu u istoj boji i završnoj obradi drveta.

Možete da budete sigurni da će naše horizontalne šine dugo trajati, pošto je kedar otporan na truljenje, buđ i insekte. Posebno su dizajnirane tako da budu meke na dodir dečije ruke, tako da će Vaša deca moći da provedu više vremena uživajući u svom setu za igranje, bez brige da će se poseći. Pogledajte naš asortiman penjalica uključujući i horizontalne merdevine za penjanje.

Pogledajte ovde video vodič montaže