YOUR CART

Subtotal: £0.00

Kose merdevine za penjanje sa kamenjem

Deca vole da se penju. Bez obzira da li je u pitanju penjanje uz kose merdevine sa kamenjem i da li vise sa horizontalnih merdevina. Deci ne samo da će biti zabavno, već će igra imati i pozitivan uticaj na njihov rast i razvoj.Kosi zidovi za penjanje su savršeni da pomognu Vašoj deci da unaprede koordinaciju pokreta očiju i ruku, dok u isto vreme dobijaju i na snazi. Planiranje kako najbolje da se uspenju uz tvrđavu za igranje će ih naterati i na razmišljanje dok se igraju.Naš dizajn varira u zavisnosti od izgleda seta, visine krova i poda, kao i uzraste dece za koju je planirano da se igraju. Ovim se obezbeđuje jednostavna upotreba kod mlađe dece, a starija deca i dalje uživaju u izazovima penjalice.
sledeća generacija kamenog zida

Kombinovane merdevine sa kamenjem

Naše penjalice dolaze u kombinaciji sa kosim merdevinama sa kamenjem. Ovaj dizajn uključuje dbe čvrste ploče od kedrovine, kao i obojeno kamenje za penjanje i letvice. Neka deca počinju da koriste penjalice u najmlađem uzrastu, što čini neklizajuće površine od suštinskog značaja. dok razvijaju snagu ili samopouzdanje da se uhvate rukama, mogu lako da koriste neklizajuće merdevine.Naše merdevine za penjanje sa kamenjem su oblikovane tako da pružaju zabavne izazove, dok kamenje obezbeđuje bezbedne i sigurne rukohvate. Postoji nekoliko različitih oblika kako bi se takođe obezbedile varijacije.

Kamenje za penjanje

Napravljeno da bi se koristilo za dečiju opremu za igranje, od HPDE plastike. Napravili smo ravnotežu između hrapave podloge koja se može lako uhvatiti, ali nije gruba za nežne dečije ruke- Ova vrsta plastike se ne može izguliti ili izmrviti, kao što može da se desi sa keramičkim kamenjem.Pogodni su da se dečija ruka uhvati za njih, pošto je i veličina i oblik pogodna za njih. Naša laboratorija za bezbednost ih je takođe testirala da bi se osigurala snaga, kao i izdržljivost.
HPDE plastika kamenje za penjanje
 

Pogledajte video montaže vodič ovde