YOUR CART

Subtotal: £0.00

Penjalice sa kućicom za igranje

Deca uživaju u tome da imitiraju mamu i tatu, a to mogu da postignu time što će imati penjalicu sa kućicom za igranje. Mogu da istražuju sve vrste igara u sigurnosti sopstvenog dvorišta, a to mogu da urade u kuhinji za igru, kao i za pultom. U zavisnosti od penjalice koju imate, ona može da sadrži i kuhinju sa svim pratećim dodacima, pult, kao i table sa kredom. Sve ovo može da se iskoristi za služenje ručka za prijatelje i rodbinu, imitirajući na taj način stvari koje su videli u stvarnom životu.

Nova generacija kućica za igranje

Obložene penjalice uključuju veliki broj sadržaja koji su jedinstveni u našem asortimanu. Potražite one koje imaju vrata koja se zatvaraju pomoću magneta, čime se sprečava da se vrata otvaraju i zatvaraju kada duva vetar. Nalaze se na prednjoj strani i možete ih lako uočiti na slikama.Četvrtasta kućica dimenzija 109cm x 109cm sadrži i pult koji ima dovoljno mesta da se na njega postave tanjiri i piće. Možete uživati u ovome u hladu koji pravi kupola, na drvenoj klupici koje se veoma jednostavno postavlja.
kućica za igranje uključujući klupu i vrata

Dupla kućica za igranje

Veća kućica za igranje dostupna je u dimenzijama od 109cm x 165.7cm i naziva se dupla kućica za igranje. Dolazi sa kuhinjom za igranje koja uključuje i sudopere, ploču za šporet, tiganje i spatule. Ove igračke služe da bi deca mogla da se igraju imitirajući sve ono što su videli da mama i tata rade u pravoj kuhinji, u bezbednosti Vašeg dvorišta, u okviru vaše penjalice sa kućicom za igranje. Sa spoljašnje strane postavljena je tabla sa kredom, tako da možete da upišete cene za teže testove iz matematike ili bilo koju igru koju izmislite. Ili jednostavno, pustite ih da budu kreativni sa kredom.Sve naše kućice za igranje imaju ogradu koja ih sprečava da ispadnu na deo sa ljuljaškama. Ovo je najvažnija sigurnosna stavka koja je od suštinske važnosti za EN71 i druge bezbednosne standarde.
kućica za igranje sa kuhinjskim igračkama

Kućica za igranje

kućica za igranje i sedišta
Kućice za igranje su odličan način da podstaknete decu na druženje sa drugarima i braćom i sestrama. Pult za služenje, stolice i prozor sa cvećem se takođe nalaze u kućici. Sve ovo će pomoći tome da se deca rado igraju napolju.

Ulaz

kućica za igranje ulaz
Selwood paket kućica za igranje nema vrata, čime je olakšano deci da nesmetano ulaze i izlaze. Bez vrata i bez ičega što bi ih ometalo da dođu i odu kada god to požele.

Unutrašnjost kućice za igranje

pogled iz kućice za igranje
Unutrašnjost kućice za igranje je svetla i prijatna zbog prozora i otvorenog prednjeg dela. Takođe je prostrana, sa dimenzijama 90cm (3ft) sa 120cm (4ft) prostora, možete da uneseti i sto ili stolice. Visina je otprilike 1.2m (4ft).

Pult

Paket kućice za igranje uključuje i pult duž prednjeg dela kule. Omogućava deci da sede ili stoje sa bilo koje strane pulta, što podstiče međusobnu interakciju sa drugom decom. U paketu se nalaze i dve stolice.

Tabla sa kredom

Pustite im mašti na volju - jednog dana neka se igraju prodavnice, pa pijace, zatim sladoledžinice, pa čak i lutkarskog pozorišta. Deca vole da pišu i crtaju kredama po tabli.

Klupica

U ponudu je uključen i set stolica sa dva mesta za sedenje, tako da deca mogu da sede za pultom dok čekaju sendviče ili sladoled.
Penjalica Pult Klupica Tabla sa kredom
 

Pogledajte vodič video motaže ovde