YOUR CART

Subtotal: £0.00

Ljuljaške postoje godinama i svi imaju lepe uspomene na druženje uz setove ljuljaški kod kuće, ili u parku, koristeći ove popularne sadržaje.Koriste se sa rođacima i drugarima da se preskoči jarak ili jednostavno za vrtenje u krug iznova i iznova. Kod kuće ili u parku, svi imamo lepe uspomene na korišćenje ove jednostavne igračke.Ljuljaške na Selwood penjalicama mogu se brzo i lako zameniti sedištima za bebe, trapezastim ručkama i ljuljaškama za dvoje dece, kao dodatna varijanta.
popularni dodaci za ljuljaške za penjalice

Dečije ljuljaške

Obezbeđuju sate zabave, ljuljaške imaju trajnu popularnost među mnogim generacijama. Idealno za mala i velika dvorišta, naši drveni setovi ljuljaški Vam garantuju višegodišnje uživanje.Naše ljuljaške su napravljene od neklizajuće plastike, tako da deca ne mogu da se okliznu, fleksibilne su, na taj način stvarajući udobno sedište koje obuhvata dete tako da je potpuno bezbedno dok sedi.Proizvedene po EN71 bezbednosnim standardima, naše ljuljaške su bezbedne, jake i izdržljive.Pogledajte naše penjalice sa ljuljaškama ovde.
penjalica sa ljuljaškama

Ljuljaška sa trapezastim ručkama

Starija deca vole dodatni izazov korišćenjem ljuljaške sa trapezastim ručkama.Deca koja imaju više od 4 godine će obožavati naše ljuljaške sa trapezastim ručkama.

Ljuljaške za dvoje dece

Deca uživaju u igranju sa drugarima i braćom i sestrama kad god mogu, pa zašto ih onda ne biste počastili sa setom za igranje koje sadrži ljuljašku za dvoje dece?Naše ljuljaške za dvoje dece imaju dva sedišta, tako da deca mogu udobno da sede ledja-o-ledja sa svojim drugarima. Noge i ruke su im bezbedno smeštene na plastične ručke, odnosno na uporišta za stopala, tako da mogu da se ljuljaju sigurno.Deca se zajedno trude da zaljuljaju ljuljašku što više, uz međusobnu koordinaciju. Međutim, moguće je i da samo jedno dete koristi ovu ljuljašku ukoliko Vam tako više odgovara.Naša oprema za ljuljanje za dvoje dece uljučuje i sve što je potrebno za montažu kako bi se sve uklopilo u naše penjalice za decu.
penjalica sa ljuljaškom za dvoje dece

Sedišta za ljuljanje za bebe

Bebe zaslužuju posebno sedište, tako da i one mogu da uživaju u čarima ljuljanja. Naša sedišta za bebe su bezbedna dok se polako ljuljaju napred-nazad. Pogodna su za decu od 6 meseci, pa sve do 36 meseci. Naši dodaci su garantovano kompatibilni sa našim penjalicama i setovima ljuljaški, a moći će da se koriste i sa mnogim drugim brendovima, ukoliko kupujete da biste se uskladili sa baštenskom opremom za igranje koju već posedujete.
climbing frames baby seat