YOUR CART

Subtotal: £0.00

Tobogani - penjalice sa toboganima

Tobogani su veoma popularni među decom i jedni su od najboljih dodataka na našim dvorišnim penjalicama. Deca svih uzrasta ih vole i upravo zbog toga naši tobogani postoje u raznim veličinama, oblicima i stilovima, kako bi odgovarali svoj deci, različitih godina, kao i da bi odgovarali svakom dvorištu!

Naši tobogani su napravljeni od HPDE plastike, nude veliki izbor pogodnosti uključujući i otpornost na toplotu (obezbeđujući da Vaš tobogan može da se koristi i leti i zimi), a pored toga su izuzetno izdržljivi i otporni na udarce.

Naši proizvodi se prodaju od Kanade do Australije, testirani su u svim klimatskim uslovima.

Pravolinijski tobogani

Naši pravolinijski tobogani su veoma zabavni i uključuju veliki broj jedinstvenih pogodnosti čineći ih jednostavnijim i bezbednijim za upotrebu. Naši pravolinijski tobogani proizvedeni su tako da budu izuzetno jaki, bezbedni i izdržljivi.

Uključujući i visoke šine na vrhu, da bi se osigurao lak i bezbedan ulazak na tobogan, što je veoma bitno za mlađu decu. Visoke stranice sve do dole garantuju da će deca ostati unutar tobogana, bez obzira na način spuštanja!

Na sredini postoji talasasti deo, da bi spuštanje bilo zabavnije, a donji deo je ravniji, tako da deca mogu bezbedno da siđu sa tobogana. Ugradili smo i dvostruko ojačanje na zadnji deo tobogana, da bi se osigurala bezbednost prilikom spustanja (naravno i penjanja!).

Takođe je od izuzetne važnosti da su tobogani glatki i otporni na grebanje, omogućavajući zabavnu vožnju dugi niz godina.

Tobogani u obliku cevi

Deca obožavaju tobogane u obliku cevi! Oni su i zabavni i bezbedni ukoliko se pravilno koriste.

Tobogani u obliku cevi pružaju zabavnu vožnju, a sami tim što su i sami po sebi nakrivljeni, neverovatno su kompaktni, i odlični za manja dvorišta ili manji prostor za opremu za igranje.

Naši tobogani u obliku cevi su u potpunosti zatvoreni, od ulaska do izlaska, obezbeđujući na taj način deci bezbednu vožnju, od vrha do dna. Naši tobogani u obliku cevi su takođe ispravljeni pri dnu, kako bi se deca spustila sigurno na noge i što pre mogla da otrče na još jednu vožnju.